Wagenpark
Beheer

Zoekt u een oplossing voor uw vlootbeheer? Dan helpen wij u graag verder. Vanuit het one-stop-shopping principe hebben wij alles in huis om uw wagenpark en logistieke middelen op koers te houden. Omdat wij uw situatie, uw wensen en uw bedrijfsvoering centraal stellen krijgt u een oplossing die echt past, maatwerk!  We werken met alle merken en bieden oplossingen waarmee u verder komt.

Contractbasis

Zekerheid, geen verrassingen, geen extra werkzaamheden met bijkomende kosten. Zo maar een paar voordelen van professioneel wagenparkbeheer door MSC. Zo kunt u de focus op uw bedrijfsvoering houden en zorgen wij voor de rest. Wij roepen de voertuigen, opleggers of hulpmiddelen af, of komen bij u op locatie om onderhoud, controle, reparaties en keuringen uitvoeren. Hierbij richten wij onze service vooral in op preventief onderhoud, zo zorgen we voor maximale inzetbaarheid van uw materiaal en voorkomen we vervelende verrassingen onderweg.

Doordat wij werken met eigen, goed opgeleide monteurs, de nieuwste apparatuur en volledig onafhankelijk zijn, bent u verzekerd van een oplossing die past bij uw bedrijf én uw budget.

Receptie Werkplaats

Lease en verhuur

MSC is ook uw partner voor het verzorgen van uw totale transportoplossing. Met onze lease en verhuur mogelijkheden voor opleggers, trailers en heftrucks zorgen we voor oplossingen voor korte of langere periode.

Bent u op zoek naar een nieuwe of vervangende heftruck? Wij zijn leverancier van verschillende gerenommeerde merken zoals Kalmar, Linde en Still en beschikken over een huurvloot met intern transport materiaal voor zowel lease als verhuur. Bent u liever eigenaar? Ook voor de aan- en verkoop van heftrucks kunt u bij ons terecht!

Informeer gerust naar de mogelijkheden en ontdek wat MSC voor u kan betekenen!